Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


24/10/2019

La Nit del Vi/nil i un tast especial per a joves, entre les novetats del Most 2019


No tot serà seure a la butaca davant la gran pantalla! El Most us proposa, un any més, diverses activitats paral·leles durant els deu dies de festival al Penedès.

La nit del dissabte 16 de novembre us proposem La Nit del Vi/nil, en la que el músic i Dj Miqui Puig oferirà una de les seves inconfusibles i eclèctiques sessions carregades de funk, soul, disco i pop al pati del Vinseum.

A més, el festival oferirà quatre tastos d’excepció a la Capella del Vinseum relacionats amb quatre pel·lícules de la secció Collita que portaran vins eco i biodinàmics de Suïssa, vins de Jeres, vins de raïms piwis de França i Catalunya, i vins de les diferents D.O. de Galícia, un tast aquest a càrrec de Xoán Cannás, sommelier gallec, Nas d’OR 2004 i president de l’Instituto Galego do Viño que ens farà descobrir la gran diversitat vitícola dels vins de les terres gallegues i les seves denominacions (Monterrei, Rias baixas, Ribeiro, Ribeira Sacra i Valdeorras).

Hi sumem també, atenció, un tast especial per a joves que s’estimen els vins i les sèries amb Joves + sèries = 3, un maridatge que promet moltes sorpreses!

La regió convidada d’enguany, Galícia, hi serà present, també, a través de la seva gastronomia. Diumenge 17 de novembre el Most culminarà la celebració amb un dinar popular amb productes de la gastronomia gallega!