Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


22/10/2019

La secció Brot creix i hi haurà quatre sessions de curts a Cal Bolet


Enguany la secció Brot creix amb una selecció de 36 curtmetratges catalans i espanyols de gèneres i temàtiques diverses que es projectaran en quatre sessions al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca del Penedès. La secció la composen peces com Una mujer feliz de Toñi Martín, Trivial de Fran Menchón i amb Macarena Gómez, Vaca de l’actriu i directora Marta Bayarri, Nomeolvides de Fernando Navarro-Beltrán o #Mensajedevoz de Miquel García Borda.

El jurat que determinarà el curtmetratge premiat estarà composat per la cineasta Mònica Rovira, l’actor Josep Julien i el professor i assagista Jordi Sánchez- Navarro.

Els curts opten també al Premi del Jurat Jove i al Premi del Públic que podrà votar al final de cada sessió.

Greta Fernández al Brot4

La guanyadora de la Concha de Plata a la Millor Actriu pel seu paper a ‘La hija de un ladrón’, és una de les grans convidades d’aquesta 9a edició del Most. Greta Fernández participarà dissabte dia 16 a la sessió Brot 4, que inclourà la projecció dels curtmetratges seleccionats pels joves del Campus Brot, així com dos treballs protagonitzats per Fernández, fora de concurs, ‘Alex‘ de la directora Laura Garcia i ‘Con la boca cerrada‘, d’Ana ferrer. L’actriu compartirà, tot seguit, una conversa amb la periodista Lídia Oñate i amb tots els assistents.

De fet, el Brot, tindrà lloc durant quatre dies consecutius, de dimecres 13 a dissabte 16 de novembre, cada dia a les vuit del vespre a Cal Bolet; una selecció de la millor producció de cinema de curta durada amb produccions de Catalunya i l’estat espanyol.