Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 2 al 12 de Novembre al Penedès
Del 22 al 26 de Novembre al Priorat

Notícies


06/10/2020

Vols ser voluntari del Most 2020?


Sense l’equip de voluntaris, el Most Festival no seria el mateix. A l’interior d’un celler o d’una sala de cinema, entre copes de vi i escumosos dels tastos especials, preparant lots de regal i escenaris de pel·lícula i, sobretot, fent equip. El Most torna a obrir convocatòria de voluntaris motivats, enguany amb més garanties sanitàries i de seguretat que mai, i amb moltes ganes que hi participeu durant tot el festival o bé aquells dies que estigueu disponibles.

La tasca dels voluntaris és variada, però sobretot es tracta d’aportar mans i ganes. Segons la vostra disponibilitat, podeu participar-hi el festival sencer o només uns dies. Del 5 al 15 de novembre, el Most 2020 seran deu dies intensos carregats de cinema i vi al Penedès, deu dies compartits amb l’equip del festival, els protagonistes de pel·lícules, curts i cellers, i sobretot, l’essencial: el públic.

Si tens ganes de formar-ne part, ens encantarà comptar amb tu. Si tens ganes de fer equip i viure un festival de cinema des de darrere la pantalla, aquesta és la teva!

Envia’ns un correu a voluntaris@mostfestival.cat. Tens temps fins al 28 d’octubre!