Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


03/11/2019

Tres maneres de tastar el Most a través dels vins i la gastronomia del Penedès


A les propostes cinematogràfiques del Most hi sumen diverses maneres de conèixer i gaudir la gastronomia penedesenca. Totes les sessions de cinema del festival van seguides d’un tast de vins de diversos cellers del territori i, en alguns casos també, de formatges Xerigots! Entre pel·lícula i pel·lícula però, us proposem el següent:

Sis copes Most

Sis establiments de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia obren les seves portes al festival. Us proposem fer una copa de vi o de cava en cada un d’aquests sis indrets per conèixer l’oferta vitivinícola penedesenca i els punts de referència i difusió d’aquesta cultura lligada a la vinya. Al programa de mà del Most hi trobareu l’espai ‘Sis copes Most’ on us proposem anar sumant segells cada cop que aneu a una d’aquestes vinateries. Un cop hagueu passat per les sis (i màxim el dissabte 16 de novembre a la nit), dipositeu la butlleta a l’establiment on hagueu acabat la vostra ruta #6CopesMost. D’entre tots els qui ho hagueu aconseguit, sortejarem diversos premis, com no, vinculats al món del vi!

Els sis llocs que us proposem visitar són L’Àngelus, a la plaça de Santa Maria de Vilafranca; el Bar David, al carrer de Montserrat de Sant Sadurní; Cal Feru, al carrer Diputació de Sant Sadurní; L’Inzòlia, al carrer de la Palma de Vilafranca; La Taverna del Vinseum a la plaça Jaume I de Vilafranca, i la botiga Xerigots, a l’avinguda de Tarragona de Vilafranca.

Packs Most

Estrenem també els Packs Most. Del 9 al 16 de novembre, aquest pack us convida a gaudir d’una visita guiada al Vinseum, una sessió de cinema Collita, i un esmorzar, berenar o sopar a La Taverna del Vinseum. L’opció amb esmorzar i berenar té un preu de 12€, mentre que l’opció qe inlclou el sopar és de 16€.

Menú Most

Un clàssic ja dels dies de festival; el Menú Most! Una proposta gastronòmica en restaurants de referència del Penedès que se sumen al festival oferint menús excepcionals que inclouen una entrada per a la sessió de cinema que escolliu, tots entre els 25 i els 35€. Els restaurants són Cal Ton, a Vilafranca; El Cigró d’Or, a Vilafranca; Ticus Restaurant, a Sant Sadurní; Cal Figarot – Cal Blay, a Vilafranca; Cal Blay Vinticinc a Sant Sadurní; i El Mirador de les Caves, als Casots, Subirats.