Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


31/05/2021

Roger Casamajor, protagonista d”El ventre del mar’, serà al Most 2021


L’última jornada de la mostra de curtmetratges Brot, dissabte 12 de juny, comptarà amb un convidat molt especial. L’actor Roger Casamajor, que protagonitza El ventre del mar, el film d’Agustí Villaronga que tancarà el Most 2021, serà a Vilafranca del Penedès per a participar a la sessió Brot 4.

Roger Casamajor és un rostre habitual al cinema de Villaronga des del seu debut amb El mar (2000), i el 2011 va guanyar el Premi Gaudí a la millor interpretació masculina secundària per Pa negre, també del director mallorquí. Dins la filmografia de l’actor de la Seu d’Urgell s’hi troben títols com Guerreros (Daniel Calparsoro, 2001), Nubes de verano (Felipe Vega, 2004), El laberinto del fauno (Guillermo del Toro, 2006), Incerta glòria (Agustí Villaronga, 2017), Todos lo saben (Asghar Farhadi, 2018) o La vampira de Barcelona (Lluís Danés, 2020).

El Brot comptarà amb quatre sessions conduïdes per l’actriu i presentadora Tània Sarrias, de dimecres 9 a dissabte 12 de juny (totes a les 20h, excepte divendres a les 19h) al Teatre Cal Bolet, on es podrà gaudir d’una selecció de la millor producció de cinema de curta durada amb produccions de Catalunya i l’estat espanyol.

La sessió Brot 4 inclourà la projecció dels curtmetratges seleccionats pels joves del Campus Brot, així com un treball protagonitzat per Casamajor. L’actor compartirà una conversa amb Sarrias i amb tots els assistents. Compra la teva entrada AQUÍ.