Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


02/11/2021

Most reloaded


Novembre és temps de Most. Per això, i malgrat que la COVID va obligar a avançar la celebració de la 10a edició al passat mes de juny, el Most Festival torna aquest novembre programant les pel·lícules guardonades al Most 2021, més una sessió extra “oscaritzada”, i un prometedor tast de vins de pel·lícula. .

Així doncs, la Pantalla Vinseum s’omple de vi en tres dimarts de novembre i dona una segona oportunitat a l’espectador per veure L’âge d’or (Gran Premi del Jurat Most’21); L’âme du vin (Premi al Millor documental Most’21); i Vignes dans le rouge (Premi sostenibilitat Most’21).

També se suma a la festa Druk (Otra ronda), del danès Thomas Vinterberg, guanyadora de l’Òscar 2021 a la millor pel·lícula estrangera. Una peça del cinema contemporani que ja és un imprescindible de la filmografia vinícola de la gran pantalla.

Per continuar maridant cinema i vi el Most Reloaded recupera els seus tastos emblemàtics amb una proposta ben suggeridora: un viatge per les tres pel·lícules programades a través dels seus vins. Tot dirigit per Toni Carbó, viticultor i elaborador dels cellers Mas Candí i La Salada, però sobretot, devot del millor cinema i amant dels vins més atrevits.

Calendari del Most Reloaded

L’age d’or (Gran Premi del Jurat 2021)

Dimarts 9 de novembre, a les 20 h

Druk – Otra ronda (Òscar a la millor pel·lícula estrangera 2021)

Divendres 12 de novembre, a les 20 h

L’âme du vin (Premi Millor documental 2021)

Dimarts 16 de novembre, a les 20 h

Vignes dans le rouge (Premi sostenibilitat 2021)

Dimarts 23 de novembre, a les 20 h

Preu: 4 €. Amics del VINSEUM: gratuït

Tast Most Reloaded

Dimecres 24 de novembre, a les 20 h

Preu:  20 €. Amics del VINSEUM: 15 €