Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 2 al 12 de Novembre al Penedès
Del 23 al 26 de Novembre al Priorat

Notícies


17/05/2021

Most als cellers: vetllades enoturístiques de pel·lícula


El Most 2021 proposa una nova edició del cicle Most als cellers, vetllades amb el millor cinema del vi projectat a sis cellers penedesencs. El Most Festival converteix en sales de cinema del vi els espais més emblemàtics dels cellers Sumarroca, Recaredo,  Codorniu, Celler de l’Hospital de Sitges, Jean Leon i Celler Eudald Massana.  

Aquestes són les cites de Most als cellers:

Sumarroca
5 juny. 11h. 15€
Crta. de Sant Sadurní a Gelida, km. 15. El Rebato. Subirats
El Most projectarà al celler Sumarroca els curtmetratges Las voces del vino. Capítulo 2, Vinos y Sabores Ecológicos: salud, sabor i Sinfonía de cristal, tres treballs que ens faran viatjar més enllà de l’Atlàntic i ens faran reflexionar sobre l’ecologia a la vinya. La sessió va precedida d’un esmorzar amb cava, a l’aire lliure i al mateix celler.

Recaredo 
5 juny. 18h. 28€
c/de Tamarit, 10. Sant Sadurní d’Anoia

El primer dissabte de Most, el celler proposa una sessió intensa de cinema del vi. Amb la projecció del documental Le champagne a rendez-vous avec la lune, acompanyat d’un tast de les edicions limitades i llargues criances de Turó d’en Mota 2007, Serral del Vell 2014, Enoteca Terrers 2010 (més de 10 anys de criança). 

Codorniu 
5 juny.18h. 20€ / 52€ amb sopar inclòs
6 juny, 11h. 20€ / 52€ amb dinar inclòs
Av. de Jaume Codorniu, s/n. Sant Sadurní d’Anoia 
El celler modernista més imponent del Penedès acull una doble sessió de cinema del vi. L’activitat inclou visita a les caves; projecció del documental portuguès A Wonderful Kingdom; el tast “Els colors d’Anna”; una ampolla d’obsequi i, per qui en vulgui encara més, acabar amb un àpat als jardins de Can Codorniu. 

Centre d’Interpretació de la Malvasia
6 juny. 20h 20€
Pl. de Joan Duran i Ferret, s/n. Sitges
El Most ofereix una nova oportunitat de descobrir el celler històric de la malvasia sitgetana, i de gaudir de cinema del vi d’aromes hel·lènics amb la projecció de Pelican’s Watch. Tot acompanyat d’un tast que agermana malvasies suburenques i malvasies arribades directament des de Grècia. 

Jean Leon
11 juny. 20 h. 30€
Chateau Leon, s/n. Torrelavit 
Enguany el celler Jean Leon ens proposa un Most 100% d’estiu. Sopar a la fresca amb unes postres ben temptadores:  un viatge per la Borgonya més autèntica amb la projecció del documental L’Âme du Vin 

Celler Eudald Massana
12 juny. 17.30h. 24€
Finca El Maset, 
Sant Pau d’Ordal 
Celler Eudald Massana proposa una nova oportunitat de descobrir Vignes dans le rouge, una pel·lícula que gira entorn del canvi climàtic i l’efecte d’aquest en el nostre sector. Acompanyarem la projecció amb un tast guiat per Eudald Massana i una interessant taula rodona, amb convidats especials, per debatre sobre el canvi climàtic a la vinya i al món.