Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 6 al 16 de novembre al Penedès
Del 26 al 30 de novembre al Priorat

Cépages rares, un patrimoine suisse, al Molí del Foix (Els Monjos)

Un nou municipi se suma al Festival Most. Els visitants podran conèixer la història del Molí del Foix i seguidament descobrir el documental Cépages rares, un patrimoine suisse (Florian Burion, Suïssa, 2019). En acabar, s’oferirà una degustació de vins dels següents cellers del municipi: Cal Tiques de Joan Rubió Caves Markel Caves Mazard Celler Mas…Llegir-ne més

Nit del Vi/nil amb Miqui Puig _ ACTE CANCEL·LAT

Vine a celebrar la darrera nit del Most amb la banda sonora original que ens proposa el músic i dj Miqui Puig. Una vetllada molt especial per compartir música, vi i experiències viscudes durant els 10 dies de festival. PER MOTIUS DE SALUT DE L’ARTISTA, L’ACTE HA ESTAT CANCEL·LAT….Llegir-ne més

Tast de vins: Maridatge de cinema i vi

El celler 1+1=3 ens proposa un tast especial i original per als joves que estimen els vins i les pel·lícules. Un maridatge ple de moltes sorpreses. En concret, es tastaran els següents vins i caves: -Xarel·lo Anais -Dèfora -Cygnus brut rosé -Cygnus sense sulfits afegits -Blanc de Noirs -Cava fermentat en barrica…Llegir-ne més

Trinta Lumes

Projecció de la pel·lícula Trinta Lumes, amb la presentació de la seva directora, Diana Toucedo, i del vilafranquí Oriol Gallart, responsable del disseny del so de la pel·lícula. En acabar la sessió s’oferirà una copa de vi gallec del celler Vía Romana, de la DO Ribeira Sacra, gentilesa de l’INGAVI….Llegir-ne més

O que arde + classe magistral prèvia de Jordi Balló

Projecció d’O que arde (Lo que arde), la darrera pel·lícula del corunyès Oliver Laxe, que va guanyar el premi del jurat a la secció Un certain regard del Festival de Cannes. La sessió començarà amb una masterclass de 30 minuts de Jordi Balló, professor de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, productor cinematogràfic…Llegir-ne més

Tast: Vins de varietats PIWI

Un tast a càrrec de Sergi de Lamo, director del VITEC -el Parc Tecnològic del Vi de Falset- per descobrir el vi que surt de les varietats resistents a les plagues (o PIWIS) i que compta amb vins de dos cellers protagonistes al documental Vitis Prohibita: del celler Domaine La Colombette i del d’Hervé Garnier. També…Llegir-ne més

Tast: Vins de Jerez

De la mà de Marina García González, enòloga del grup González Byass, enguany el Most torna a donar l’oportunitat de tastar i (re)descobrir els secrets dels mítics vins generosos de Jerez. En concret, es tastaran el següents vins: TIO PEPE en Rama: a Tío Pepe en Rama es plasma el caràcter i estil de Tío…Llegir-ne més

Jornada formativa. Creativitat gràfica i canals digitals del vi.

JORNADA FORMATIVA La jornada formativa al voltant de la comunicació i el vi enguany proposa una reflexió a l’entorn del disseny gràfic i la comunicació digital del sector. La projecció d’anuncis i treballs promocionals de la secció Collita 2019 estarà intercalada per una primera ponència d’Eduard Duch, cofundador d’Atipus, estudi especialitzat en el disseny d’etiquetes…Llegir-ne més

Tast: Marie-Thérèse Chappaz, la dama del vi suís

Foto Gérard-Philippe Mabillard   Considerada com a icona dels vins de qualitat de suïssa, Marie-Thérèse Chappaz torna al Most (va ser convidada especial el 2018), aquest cop per dedicar una sessió de tast sencera als seus vins qualificats amb segell biodinàmic Demeter des de 2003 i considerats com a referència indiscutible arreu del món. Els…Llegir-ne més