Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Tast: Vins de Jerez

Data
Preu
14 Nov - 20:00h
20€


De la mà de Marina García González, enòloga del grup González Byass, enguany el Most torna a donar l’oportunitat de tastar i (re)descobrir els secrets dels mítics vins generosos de Jerez.

En concret, es tastaran el següents vins:

  • TIO PEPE en Rama: a Tío Pepe en Rama es plasma el caràcter i estil de Tío Pepe de la bota a la copa. 67 botes que contenen un fino salvatge on sòl i vel un any més es mostren en perfecta harmonia. La seva criança biològica fa que el seu vel de flor interactuï amb el vi com a mínim 5 anys.
  • VIÑA AB: un Amontillado molt jove que ha pogut experimentar dos tipus de criança, la biològica i la oxidativa, amb un mínim de 8 anys en bóta de roure americà seguint el sistema tradicional de criaderas i solera.
  • ALFONSO: un Oloroso sec amb un mínim de 8 anys en bóta de roure americà seguint el sistema tradicional de criaderas i solera.
  • LEONOR: qualificat com el vi rebel de Jerez. Aquest Palo Cortado podria ser descrit com un Amontillado al nas i un Oloroso en boca. Criat amb una mitjana de 12 anys en bótes de roure americà seguint el sistema de criaderas i solera.
  • NECTAR: un vi procedent de raïm Pedro Ximenez amb 9 anys de criança en el sistema de criaderas i solera.

ATENCIÓ!    
El tiquet d’entrada d’aquest tast permet l’accés gratuït a la sessió de Collita El mundo, el vino y nosotros (16 nov, 18h, Vinseum), documental que narra la història d’alts i baixos del xerès durant el segle XX.

Entrada
Adreça Capella del VINSEUM
Pl. de Jaume I, s/n
Vilafranca del Penedès

Col·labora