Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 2 al 12 de Novembre al Penedès
Del 23 al 26 de Novembre al Priorat

Notícies


20/07/2020

El Most tanca les seves inscripcions amb gran èxit de convocatòria


El Most Festival Internacional de Cinema del Vi es prepara per celebrar una desena edició plena de propostes noves i treballs de gran qualitat. La recepció d’obres confirma la bona salut del sector, ja que s’han inscrit un total de 48 peces en la secció Collita i 215 en la secció Brot.

Pel que fa a Collita, el Most ha rebut 15 documentals, 13 històries del vi (ficcions) i 25 treballs de comunicació del vi (espots, etc). Són xifres que fan un total de gairebé 1.200 minuts dedicats al cinema del vi i el cava. Tot un èxit. Les obres provenen d’un total de 10 països diferents: Estats Units, Portugal, França, Colòmbia, Itàlia, Dinamarca, Argentina, Brasil, Països Baixos i Espanya.

A la secció Brot, que acull curtmetratges de producció nacional, els 215 treballs presentats sumen un total de gairebé 2.500 minuts. Els curts, com és habitual, tindran un gran protagonisme al Most.

Com a novetat, enguany hi haurà més obres de ficció a Collita que en cap altra edició. De fet, mai s’hi havien presentat més d’un llargmetratge de ficció i en aquesta ocasió se n’han rebut tres. També és destacable la presència catalana i espanyola, que ha crescut notablement. Respecte la secció Collita – comunicació del vi, el sector del vi català s’hi ha abocat de ple, ja que s’han rebut nombrosos treballs produïts per cellers propers, alguns d’ells realitzats en temps de confinament i de retorn a la nova realitat imposada per la pandèmia.