Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


10/07/2020

El Most a la fresca arriba a l’espai jove La Nau


A menys de quatre mesos de la celebració del Most 2020, el proper dimecres 15 de juliol tornen les sessions a la fresca, enguany vinculades al  cicle juvenil d’estiu Escenes Fresques. D’aquesta manera, la nova edició del Festival Internacional de Cinema del Vi de Vilafranca del Penedès ja escalfa motors i dona el tret de sortida a les seves activitats.

La sessió comptarà amb sis curtmetratges que van passar pel festival en la seva darrera edició, entre ells els tres premiats de la secció Brot: Demasiado lejos para oírlo todo, d’Héctor Montaño (Premi del Jurat del Brot 2019); Vaca, de Marta Bayarri (Premi Jurat Jove), i Pizza, d’Aitor de Kintana Moraza i Iñaki Rikarte Egidazu.

El programa es completa amb tres projeccions més. Una d’elles és The Red Stain, de Rodrigo Saavedra, un promocional en clau de comèdia que forma part del contingut de marca que han creat els cellers Francis Ford Coppola Winery. També hi serà Patchwork, de Maria Manero Muro, que es va endur el Premi millor ficció Collita 2019, una emotiva animació per parlar de la vida com a una constant reconstrucció. I, per últim, la sàtira Santa Sangria, de Roser Tananbum i Baptiste Grandin, que s’ambienta en un bar, on una jove cambrera agafa la comanda de tres homes d’uns quaranta anys. Dos d’ells demanen cervesa, però el tercer li demana un tast especial.

Un cop acabada la projecció, s’oferirà a tots els assistents un tast especial a càrrec del celler col·laborador U Més U.

Lloc: Espai jove La Nau (Carrer de Baltà de Cela, 45, 47 de Vilafranca del Penedès).
Hora: 21.30h.
Reserva d’entrades: clica aquí
Col·labora: Regidoria de Joventut Ajuntament Vilafranca del Penedès i el celler U Més U.