Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


08/06/2021

Agustí Villaronga i l’equip d”El ventre del mar’ seran a la cloenda del Most


A la gala també es lliurarà el Premi Honorífic a Pere Portabella

El proper diumenge, 13 de juny, el Most 2021 tancarà la seva edició al Penedès amb l’estrena a Catalunya d’El ventre del mar, l’últim film d’Agustí Villaronga. El director mallorquí presentarà la pel·lícula a l’Auditori Municipal de Vilafranca acompanyat dels actors protagonistes Roger Casamajor i Òscar Kapoya, i el productor Javier Pérez Santana.

La cloenda comptarà de nou amb el periodista Jordi Eroles de mestre de cerimònies, i començarà presentant el Premi Honorífic Most 2021, Pere Portabella. Amb el lliurament del premi, el Most li vol retre un homenatge més que merescut a la seva dilatada i exitosa carrera professional. Seguidament, es donarà pas a l’entrega de premis de les seccions competitives, Collita 2021 i Brot 2021.

La gala clourà amb la projecció d’El ventre del mar, presentada pel seu equip. La pel·lícula, escrita per Villaronga a partir d’un text d’Alessandro Baricco, viatja fins a 1816 per reviure el naufragi de la fragata Alliance, de la marina francesa, a les costes de Senegal. Una història de supervivència en la que no trigaran a aparèixer la fam, les inclemències del mar i la bogeria. El film ha estat premiat recentment per la crítica a la 43a edició del Festival Internacional de Cinema de Moscou.