Michel Chapoutier se’ns descobreix com un vinater de prestigi amb múltiples facetes: el cap de la vinya biodinàmica més gran del món; l’apassionat productor de sis milions d’ampolles i el mereixedor de la distinció de la Legió d’Honor francesa….Llegir-ne més
Secció: Comunicació audiovisual del vi i el cava
Un año en Pago de los Capellanes
El celler Pago de los Capellanes (DO Ribera del Duero) ens demostra que l’audiovisual d’empresa també pot ser una obra de creació. El músic i realitzador Javier Rodero filma el cicle de la vinya amb una mirada reposada i poètica….Llegir-ne més
Mas del Serral
Descobrim Mas del Serral. Un somni fet realitat. Un camí a seguir. Mas del Serral, un projecte de la mà de Pepe Raventós….Llegir-ne més
The Red Stain
The Red Stain forma part del contingut de marca que han creat els cellers Francis Ford Coppola Winery. Filmat a diverses localitzacions d’Itàlia, explica la història d’un matrimoni propietari d’una tintoreria, que va construint un no-parar de teories per explicar l’origen d’una misteriosa taca de vi negre a la camisa del Billy, un dels seus clients….Llegir-ne més
Celler Cooperatiu de Gandesa. Testimonis
La història del Celler Cooperatiu de Gandesa, explicada per testimonis que hi han estat directament implicats en algun moment d’aquests cent anys de vida: pagesos, treballadors, historiadors, arquitectes, historiadors especialitzats en l’obra de Cèsar Martinell……Llegir-ne més
Carles Llarch, de terra de vi
Retrat de Carles Llarch, ceramista i productor d’àmfores artesanals de gran mida per a la conservació del vi. Visitem a en Carles a casa seva, al Penedès, on ens ensenya l’elaboració d’aquestes espectaculars àmfores romanes des de la barreja de terres per a modelar-les fins a la seva cocció….Llegir-ne més
DO Penedès 2700 Anys
El territori, l’herència, el prestigi i la tradició vitivinícola són els valors que defineixen la DO Penedès. Aquestes van ser les premisses a l’hora de realitzar el darrer vídeo institucional d’aquesta denominació d’origen. L’audiovisual combina detalls del cicle vegetatiu de la vinya o els processos d’elaboració del vi, amb canvis de ritme visual i sonor…Llegir-ne més
Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa
El 19 de febrer de 1919, Josep Maria Serres —un dels fundadors i primer president del Celler— i Jaume Fontanet, membre de la Junta, van encarregar el projecte de construcció del Celler Cooperatiu Gandesa a l’arquitecte de Valls, Cèsar Martinell. En aquell moment era el Sindicato de Cooperación Agrícola de Gandesa, i es va posar…Llegir-ne més
The Tavolata
La imatge es fusiona amb el sol, la vinya, la terra i la gent: una il·lustració perfecta de la regió. The Tavolata, una taula de dinar a l’estil italià, celebra que compartim moments amb una copa de vi del Valais, a Suïssa. En acabar, també l’espectador hauria de voler dir: “Jo també voldria ser-hi, allà!”….Llegir-ne més
Les Flandes, vinyes singulars
Vinyes velles de muntanya, arrelades en sòls calcaris que han vist passar les estacions a l’ombra mil·lenària del Castell de Subirats. Fòssils marins de fa 20 milions d’anys són testimoni del passat geològic del terrer que dona vida als ceps de xarel·lo, macabeu i montònega. Custodiats per Montserrat, influïts per la marinada i el llebeig,…Llegir-ne més