Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 6 al 16 de novembre al Penedès
Del 26 al 30 de novembre al Priorat
Collita

Le raisin a un grain

Edició Most 2025

Sobre la pel·lícula

El raïm de taula no té res a veure amb el raïm que s’utilitza per a fer vi. A França, els viticultors cullen amb cura varietats antigues i etiquetades, productes excepcionals que es venen molt menys que el raïm de supermercat. Els laboratoris multinacionals  estan estudiant noves varietats de raïm sense llavors, alguns amb gustos sorprenents, que són molt rendibles per als viticultors. Com es pot reconèixer el raïm d’alta qualitat?

Sobre la pel·lícula

El raïm de taula no té res a veure amb el raïm que s’utilitza per a fer vi. A França, els viticultors cullen amb cura varietats antigues i etiquetades, productes excepcionals que es venen molt menys que el raïm de supermercat. Els laboratoris multinacionals  estan estudiant noves varietats de raïm sense llavors, alguns amb gustos sorprenents, que són molt rendibles per als viticultors. Com es pot reconèixer el raïm d’alta qualitat?

Director: Elsa Haharfi
Gènere: Documental
Any: 2023
Guió: Elsa Haharfi
Durada: 52 min
País: França
Idiomes: Francès
Subtítols: Català

Muntatge: Stephanie Andre
Música: Emmanuel D'Orlando
Productor: Éclectic - France Televisions
Públic: Tots els públics