

Edició Most 2025
Sobre la pel·lículaEl raïm de taula no té res a veure amb el raïm que s’utilitza per a fer vi. A França, els viticultors cullen amb cura varietats antigues i etiquetades, productes excepcionals que es venen molt menys que el raïm de supermercat. Els laboratoris multinacionals estan estudiant noves varietats de raïm sense llavors, alguns amb gustos sorprenents, que són molt rendibles per als viticultors. Com es pot reconèixer el raïm d’alta qualitat?
El raïm de taula no té res a veure amb el raïm que s’utilitza per a fer vi. A França, els viticultors cullen amb cura varietats antigues i etiquetades, productes excepcionals que es venen molt menys que el raïm de supermercat. Els laboratoris multinacionals estan estudiant noves varietats de raïm sense llavors, alguns amb gustos sorprenents, que són molt rendibles per als viticultors. Com es pot reconèixer el raïm d’alta qualitat?
Gènere: Documental
Any: 2023
Guió: Elsa Haharfi
Durada: 52 min
País: França
Idiomes: Francès
Subtítols: Català
Muntatge: Stephanie Andre
Música: Emmanuel D'Orlando
Productor: Éclectic - France Televisions
Públic: Tots els públics