

Edició Most 2023
Sobre la pel·lículaOlivier Verdier és un viticultor que realitza vi experimental i nòmada que reposa als fons de sorra d’illes mediterrànies o en gerres de terracota enterrades a peu de les sureres i al costat de la vinya de Puig Oriol, de la qual es va enamorar, aconseguint que un mariner decidís llençar l’àncora a Collioure ia illes de la Mediterrània.
DU VIN DANS LES VOILES conviu amb Olivier des de la verema a finals d’agost del 2021 fins a l’embotellat al juny del 2022, il·lustrant el procés creatiu del seu vi “La Tripote”, que comparteix nom amb el veler que el transporta entre Collioure, Barcelona il´illa d´Eivissa. Entre els amics que acompanyen Olivier, hi ha el sommelier Borja Durá o Núria González i Benoit Valée, pioners del vi natural a Barcelona.
Olivier Verdier és un viticultor que realitza vi experimental i nòmada que reposa als fons de sorra d’illes mediterrànies o en gerres de terracota enterrades a peu de les sureres i al costat de la vinya de Puig Oriol, de la qual es va enamorar, aconseguint que un mariner decidís llençar l’àncora a Collioure ia illes de la Mediterrània.
DU VIN DANS LES VOILES conviu amb Olivier des de la verema a finals d’agost del 2021 fins a l’embotellat al juny del 2022, il·lustrant el procés creatiu del seu vi “La Tripote”, que comparteix nom amb el veler que el transporta entre Collioure, Barcelona il´illa d´Eivissa. Entre els amics que acompanyen Olivier, hi ha el sommelier Borja Durá o Núria González i Benoit Valée, pioners del vi natural a Barcelona.
Gènere: Documental
Any: 2022
Guió: Xavi Herrero
Durada: 60 min
País: Espanya
Idiomes: Francès
Subtítols: Castellà
Públic: Tots els públics