Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 3 al 13 de Novembre

Notícies


28/10/2022

L’actor Enric Auquer i el director Àlex Sardà seran a l’última sessió del Brot 2022


El concurs de curtmetratges del Most Festival, el ja tradicional Brot, tindrà com a convidats especials el proper dissabte, 12 de novembre, el director i el protagonista de Fuga, Àlex Sardà i Enric Auquer. Aquesta quarta sessió de Brot, fora de competició, projectarà la selecció dels curtmetratges realitzada pels participants del Campus Brot, que també presentaran la sessió i explicaran el procés de selecció que els ha permès dur a terme el curs formatiu per a programadors del Most Festival.

El cap de cartell de la sessió serà Fuga, una autoficció dirigida per Àlex Sardà (Gang) i protagonitzada per Enric Auquer (Vida perfecta, Quien a hierro mata). Sardà i Auquer ens acompanyaran i parlaran amb el públic assistent sobre els obstacles i els miracles de fer un curtmetratge.

El Brot consta de quatre sessions, els dies 4, 9 10, 11 i 12 de novembre. Les tres primeres, amb projeccions dels curtmetratges a competició seleccionats pels membres de Cineclub de Vilafranca, tindran lloc al Kubrick Cinema a les 20h. L’última, la que tanca el concurs, es celebrarà a la Sala Zazie.

Les sessions estaran patrocinades per Vallformosa.