Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 2 al 12 de Novembre al Penedès
Del 22 al 26 de Novembre al Priorat

Sessió Especial Geòrgia: ‘Georgia Homeland of Wine’

Data
Pel·lícules
Preu
06 Nov - 12:00h
5€


El primer diumenge de festival el dedicarem a la mil·lenària cultura vinícola de Geòrgia, amb la projecció del documental Georgia Homeland of Wine’ d’Alexander Gabunia (Geòrgia, 2022). La pel·lícula aborda la investigació científica internacional que ha demostrat que Geòrgia és la pàtria del vi i que la primera producció de vi va començar aquí fa 8000 anys. Un descobriment que ha inaugurat una nova era per a la Història del vi i que, en aquest film, se celebra i es reivindica com a conquesta a parts iguals. Georgia Homeland of Wine’ va ser premiada al prestigiós Festival de Cinema del Vi de Marsella, Oenovideo, per la seva contribució a la didàctica de la cultura i la ciència rere el vi.

L’acte comptarà amb la presència del Cònsul General de Geòrgia a Barcelona, Sr. Alexander Chkuaseli

A continuació, la plaça de Jaume I serà l’escenari d’un àpat popular georgià. Els assistents podran aproximar-se a la gastronomia del país gràcies a la participació de restaurants georgians establerts a Catalunya.

Amb el patrocini de Pere Ventura.

Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el #PackMost.
L’estoig conté una ampolla de PERE VENTURA TRESOR 2018 Gran Reserva, dos anys i mig de criança, brut nature, de Pere Ventura, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival.
El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!

Entrada
Adreça Auditori del VINSEUM
Pl. de Jaume I, 1
Vilafranca del Penedès

Col·labora