Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 6 al 16 de novembre al Penedès
Del 26 al 30 de novembre al Priorat

Pelican’s watch al Centre d’Interpretació de la Malvasia

El Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i l’Ajuntament de Sitges uneixen esforços per estrenar-se al festival amb un Most als cellers. Una nova oportunitat de descobrir el celler històric de la malvasia, i de gaudir de cinema del vi d’aromes hel·lènics amb la projecció de Pelican’s Watch. Tot acompanyat d’un tast que agermana…Llegir-ne més

Jornada formativa. Una mirada estètica als 10 anys d’anuncis del Most + Comunicació del vi 2021 + Presentació noves campanyes de DO Catalunya i de Cultivare de Vallformosa

JORNADA FORMATIVA Matinal de reflexió al voltant de la comunicació del vi. La jornada inclou la ponència d’Iván Pintor, professor de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, a l’entorn de l’encaix estètic dels anuncis presentats en 10 anys de Most Festival. Seguidament, es projectaran els treballs audiovisuals publicitaris que formen part de la secció…Llegir-ne més

Cicle cinema català: Vida en sombras

El cicle que homenatja la producció catalana de cinema finalitza amb una sessió de luxe, amb un film que durant molts anys va ser considerat la millor pel·lícula de la història del cinema a Espanya. Vida en sombras (Llorenç Llobret-Gràcia, 1949) és una rara avis, una obra que mostra el seu amor pel cinema i de…Llegir-ne més

Brot #4 – Óscar Kapoya

Projecció de la quarta sessió del Brot, aquesta fora de competició. La selecció dels curtmetratges l’han fet els joves participants del Campus Brot: joves programadors. Després de la sessió, Tània Sàrrias conversarà amb l’actor Òscar Kapoya, un dels protagonistes d’El ventre del mar, pel·lícula de cloenda del Most. El públic d’aquesta sessió podrà adquirir el…Llegir-ne més

L’âge d’or

A en Titou i la Soledad viuen en un cobert sense aigua corrent ni electricitat, a mig camí de la terra i el cel. Fan el seu propi vi, componen la seva música i viuen el seu amor seguint el ritme de les estacions. Documental que demostra que altres formes de viure són possibles. Amb…Llegir-ne més

Tast: Xampanys i escumosos biodinàmics amb Jaume Gramona i Xavier Roig

Un tast a càrrec de Jaume Gramona i el sommelier Xavier Roig ens transportarà de França a Catalunya, entre xampanys i escumosos biodinàmics. ATENCIÓ! El tiquet d’entrada al tast permet l’accés gratuït a la projecció del documental Le champagne a rendez-vous avec la lune, programat el mateix 12 juny, a les 18h a l’auditori de…Llegir-ne més

Le champagne a rendez-vous avec la lune

En un petit llogaret francès de Côté-des-Bar, Bertrand Gautherot elabora un xampany molt especial. A través de les estacions, l’elaborador explica com la biodinàmica l’ajuda a revelar l’ànima de la seva terra, sota l’atenta mirada de la seva filla, acabada d’arribar a la zona i per a qui els postulats de Rudolf Steiner són encara…Llegir-ne més