
En un petit llogaret francès de Côté-des-Bar, Bertrand Gautherot elabora un xampany molt especial.
A través de les estacions, l’elaborador explica com la biodinàmica l’ajuda a revelar l’ànima de la seva terra, sota l’atenta mirada de la seva filla, acabada d’arribar a la zona i per a qui els postulats de Rudolf Steiner són encara molt abstractes.
La sessió és gratuïta per qui hagi adquirit l’entrada al Tast d’escumosos biodinàmics, que se celebra el mateix disssabte 12, a les 20h a la Capella de VINSEUM.
Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el pack #Mostacasa.
L’estoig conté una ampolla de Pinoteamo 2017 DEMETER, de Gramona, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival. El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!
Pl. de Jaume I, 1
Vilafranca del Penedès
