Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 2 al 12 de Novembre al Penedès
Del 22 al 26 de Novembre al Priorat

‘Du vin dans les voiles’ a Avinyonet

Data
Pel·lícules
Preu
11 Nov - 19:00h
Gratuït


Allà on el Penedès explica l’origen de la vinya del nostre país, el CI DO Vinífera, aquest any s’hi projectarà el documental Du vins dans les voiles, de Xavi Herrero (França-Espanya, 2023), que ens presenta la història d’un vi experimental i nòmada molt lligat al mar Mediterrani.

Olivier Verdier és un viticultor experimenta amb la seva elaboració, el reposa als fons de sorra d’illes mediterrànies o en gerres de terracota enterrades a peu de les sureres. Des de la verema a finals d’agost del 2021 fins a l’embotellat el juny del 2022, aquest documental il·lustra el procés creatiu del vi experimental… D’una manera, també, poètica i experimental. Per desmentir aquells qui cregueu que el documental sobre vi s’ha de reduir a un seguit de postaletes i bustos parlants.

El director, Xavi Herrero, creix i treballa des d’Eïvissa, i és el director artístic de l’Eivissacinefest, Festival Internacional de Cinema Independent d’Eivissa. Els seus llargmetratges documentals són premiats i seleccionats a festivals com Festival de Màlaga, Cinespaña, Docs Barcelona, Atlantida Film Fest, Vladivostok, etc. i han participat en seccions d’indústria com ara EFM Berlinale, Visions du Réel Industry, Medimed o Spanish Screenings.

Entrada Entrada
Adreça Auditori del Local d'Esquerres
C. del Sindicat
Avinyonet del Penedès