Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


16/11/2018

En cas de pluja, la raclette de diumenge serà sota les voltes de la plaça Constitució


Tenim en convenciment que no plurà, però com que les previsions meteorològiques no diuen el mateix, tenim pla B per a la raclette de diumenge al migdia, l’acte amb el què culminarem les activitats vinculades a Suïssa i la regió del Valais, convidats d’enguay del Most Festival.

Si plou, traslladarem el dinar sota les voltes de la plaça Constitució, ben a prop de la plaça Jaume I on està prevista si el temps ens ho permet.

La raclette tindrà lloc diumenge al migdia, després de la projecció del film ‘Les saisons de Marie-Therèse Chappaz’, premiat a la primera edició del Most l’any 2011 com a millor documental; un retrat d’una viticultora apassionada, atenta a les persones del seu entorn i a tot el món que l’envolta. L’acte comptarà amb la presència del seu director, Frédéric Florey i la mateixa Marie-Therèse Chappaz.

L’acte servirà també per reconèixer la feina de l’investigador i genetista de la vinya José Vouillamoz, referència mundial en l’estudi de l’ADN de les varietats de raïm, que rebrà el Premi Honorífic Most 2018.