Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 3 al 13 de Novembre

Notícies


08/07/2022

Els mesos de juliol i agost l’Arxiu Most serà a la fresca


Els mesos de juliol i agost l’Arxiu Most surt a cel obert i proposa dues sessions de cinema a la fresca a la terrassa del museu, un espai tranquil per gaudir del millor cinema del vi a l’aire lliure. Com sempre, les projeccions s’acompanyaran d’una copa de vi del país de la pel·lícula pels assistents i, en aquesta ocasió, se serviran durant el passi del film.

Programa:

Dijous 21 de juliol, a les 21:30 h 

The promise de Zeljko Mirkovic (2016)

Sinopsis: Fa un segle, Rogljevo era increïblement pròsper per ser a un poble remot a l’extrem oriental de Sèrbia. Els vins de Rogljevo es trobaven a les exposicions de Bordeus i París. Però avui aquesta regió és pobre i deserta. Un dia, una família francesa es trasllada al poble per conrear raïm i produir vi. Creuen que han descobert una terra promesa, una de les cinc regions vinícoles més importants d’Europa. La seva arribada provoca grans esperances en alguns vilatans, i una gran resistència i desconfiança en els altres. Rogljevo pot tornar a viure del seu vi?… 

1h 14 min.

Dijous 25 d’agost, a les 21:30 h 

Terra màgica, de Jure Breceljnik (2015)  

Sinopsis: documental sobre els viticultors de Goriška Brda, una regió occidental d’Eslovènia, fronterera amb Itàlia. És la història d’un petit grup d’amics, que amb el seu esforç i dedicació van recuperar les maneres tradicionals, naturals i biodinàmiques d’elaborar vi. Van agafar el relleu dels seus pares i van elevar els vins eslovens al cim del món en només 20 anys. 

52 min.

Lloc: terrassa del VINSEUM 

Preu: 4 €. Entrada gratuïta pels Amics del VINSEUM i socis del Cine club Vilafranca.

Compra online a entrades.vinseum.cat