Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 3 al 13 de Novembre

Notícies


04/11/2022

El Most Festival 2022 arrenca amb el Premi Honorífic a Julieta Serrano


L’onzena edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi ha aixecat el teló al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès. El festival, coorganitzat per Vinseum i el Cineclub Vilafranca, engega una edició amb el millor del cinema del vi, preestrenes internacionals, projeccions als cellers, tastos i molt més. 

La inauguració del Most ha tingut com a protagonista la veterana actriu Julieta Serrano, que ha recollit el Premi Honorífic del festival de mans de la seva companya de professió i gran amiga, Carme Elias. La premiada ha assenyalat que “el cine és vida i el vi, també. M’emociona molt rebre aquest premi”. A continuació, es va projectar el documental El viaje de Julieta, de Pancho García Matienzo, un recorregut per l’extensa trajectòria de l’actriu amb les veus més significatives del panorama del cinema espanyol, com Pedro Almodóvar, Antonio Banderas, Marisa Paredes o la mateixa Carme Elias.

Durant la gala, conduïda per l’actriu i presentadora Tània Sarrias, hi han participat l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull; el cònsul de Geòrgia, país convidat d’enguany, Alexander Chkuaseli; i els directors del festival, Xavier Fornos i Jaume Felipe. La gala també va comptar amb l’actuació del grup de cant polifònic georgià Vocal Vircan.