Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 7 al 17 de novembre al Penedès
Del 27 de novembre al 1 de desembre al Priorat

Notícies


13/09/2019

Doble sessió Most al cicle Hotels amb DO a Barcelona


Serà els dies 20 i 21 de setembre al NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

La setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona aplega, per vuitè any consecutiu, tastos de vins amb denominació d’origen catalana en espais íntims i inspiradors de 22 hotels emblemàtics de la ciutat. Seran més de 40 activitats entre el 16 i el 22 de setembre.

El cicle convida enguany el Most a oferir dues sessions de tast i presentació del festival. Seran els dies 20 i 21 de setembre al NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón.

Per a l’ocasió, dotze cellers penedesencs col·laboren amb el festival oferint grans vins. Són 1+1=3 amb Blanc de Noirs Eco, Albet i Noya amb La Milana, Can Bas amb Monreal 2015, Can Ràfols dels Caus amb Gran Caus Rosat, Gramona amb Font Jui, Jean Leon amb Viña Gigi 2016, Llopart amb Clos dels Fòssils, Pardas, Can Credo amb Miranius 2018, Torres amb Fransola, Vallformosa i Vilarnau amb Brut Rosé Delicat.

El cicle l’organitza el Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Institut Català del Vi (INCAVI) i tots els participants seran obsequiats amb una invitació per la 39ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya a la qual el Most també hi serà present.

Últimes entrades disponibles per a les sessions Most d’Hotels amb DO, clicant aquí.