Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 2 al 12 de Novembre al Penedès
Del 22 al 26 de Novembre al Priorat

Notícies


10/11/2018

Canvi d’hora de la projecció d’Un asunto de família’ diumenge dia 11 a la Zazie


Per motius aliens a l’organització, la sessió Gran Reserva amb la pel·lícula ‘Un assumpte de família’, prevista per diumenge 11 de novembre a les 20h a la Sala Zazie, serà més tard, concretament a les 20:45h.

Per motius aliens a l’organització del festival, la Gran Reserva de diumenge 11 de novembre, ‘Un asunto de família’ prevista inicialment a les 20h, serà més tard, concretament a les 20.45h al mateix emplaçament, la Sala Zazie de Cineclub Vilafranca.
‘Un asunto de família’ és la pel·lícula que Japó envia als Òscar per competir con a ‘Millor pel·lícula de parla no anglesa’.
Escrita i dirigida per Hirokazu Koreeda que ens brinda una història familiar, on Osamu i el seu fill troben una nena enmig d’un fred glacial. Malgrat la pobresa de la llar, la nena és acollida per la família. Un accident però revelarà secrets que posaran a prova els llaços que els uneixen.
L’organització del Most Festival demana disculpes per avançat per aquesta modificació de l’horari previst i anunciat al programa de mà.