
De l’equip rere ‘Michelin Stars – Tales from the Kitchen’ (2017) i ‘Nordic by Nature – Michelin Stars II’ (2021), arriba un documental sublim, decadent i fresc sobre l’elaboració i el tast de vi. Explorant el sabor, la física, la química i la microbiologia del que fa un gran vi, la pel·lícula ofereix un retrat genuí de la vinicultura contemporània i dels seus plaers dionisíacs, amb contribucions de personalitats com el xef japonès Yoshihiro Narisawa i el crític gastronòmic britànic Nick Solares.
‘Terroir to Table’ és un viatge a les vinyes, als cellers i als laboratoris on els experts busquen les combinacions perfectes entre el vi i el menjar. A tot arreu trobarem sommeliers, viticultors, acadèmics, escriptors i microbiòlegs, explorant el terra per esbrinar si un raïm en particular viu millor en sòl argilós o calcari, atresorant i fent seus tots els racons i esquerdes d’aquesta beguda que anomenen “la més civilitzada de la història humana”.
‘Terroir to Table’ és un autèntic descobriment, apte només per als paladars més golosos i validada per una estrena mundial al prestigiós Festival CPH:Dox, el més important certamen de documentals al món. Avui en podem gaudir, en première nacional.
Amb el patrocini de Pere Ventura.
Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el #PackMost.
L’estoig conté una ampolla de PERE VENTURA TRESOR 2018 Gran Reserva, dos anys i mig de criança, brut nature, de Pere Ventura, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival.
El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!
Pl. de Jaume I, 1
Vilafranca del Penedès
