
Olivier Verdier és un viticultor experimenta amb la seva elaboració, el reposa als fons de sorra d’illes mediterrànies o en gerres de terracota enterrades a peu de les sureres. Des de la verema a finals d’agost del 2021 fins a l’embotellat el juny del 2022, aquest documental il·lustra el procés creatiu del vi experimental… D’una manera, també, poètica i experimental. Per desmentir aquells qui cregueu que el documental sobre vi s’ha de reduir a un seguit de postaletes i bustos parlants.
El director, Xavi Herrero, creix i treballa des d’Eïvissa, i és el director artístic de l’Eivissacinefest, Festival Internacional de Cinema Independent d’Eivissa. Els seus llargmetratges documentals són premiats i seleccionats a festivals com Festival de Màlaga, Cinespaña, Docs Barcelona, Atlantida Film Fest, Vladivostok, etc. i han participat en seccions d’indústria com ara EFM Berlinale, Visions du Réel Industry, Medimed o Spanish Screenings.
EntradaPl. de Jaume I, 1
Vilafranca del Penedès