Festival Internacional
de Cinema del Vi i el Cava
10a edició
5-15 de novembre 2020

La comunicació del vi i el cava en la promoció i el disseny gràfic.JORNADA FORMATIVA
La sessió de publicitat audiovisual del vi i del cava s’amplifica enguany amb una jornada formativa de sector al voltant de la comunicació en els àmbits del disseny gràfic i de l’enoturisme. La projecció d’anuncis i treballs promocionals de la secció Collita 2018 estarà intercalada per les ponències de dos professionals que donaran nova llum sobre la comunicació com a eina indispensable per a la transmissió del missatge al client, al consumidor i a l’amant de la cultura del vi.

Programa:

10h Rebuda i presentació.

10.15h Xavier BasDisseny, Creativitat i Màrqueting.
Una reflexió sobre el grau de llibertat creativa del dissenyador gràfic en l’encàrrec de les etiquetes de vi.

11.15h Pausa per al cafè.

11.30h Projecció d’espots promocionals del món del vi (Collita 2018).
La sessió comptarà amb la intervenció d’autors d’alguns dels treballs presentats.

12.30h Pau Canaleta. Com posicionar-nos enoturísticament? Claus per comunicar l’enoturisme.
L’eficàcia en les estratègies de comunicació d’un enoturisme que cada cop és més conscient de la importància del missatge i dels canals d’informació que fa servir.

13.30h Cloenda de la jornada, amb degustació de cava per gentilesa de la DO Cava.

 

Biografies:

Xavier Bas. Barcelona, 1960. Fundador i director de Xavier Bas Disseny (1998), estudi especialitzat en creació de marques i disseny de packaging, format per un equip de professionals de referència en el sector del vi. Ha sigut secretari General del Fad, Foment de les Arts i del Disseny i Vicepresident de l’Adg-Fad, Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics. És professor a l’Escola Superior de Disseny Elisava, consultor en seminaris internacionals de Group Relations i fotògraf amateur. Ha treballat amb viticultors, cellers i distribuïdors d’arreu de l’Estat com ara Álvaro Palacios, Tomàs Cusiné, Raventós i Blanc, José Pariente, Pago de Carraovejas, Codorniu o Torres, entre d’altres.
www.xavierbas.com

Pau Canaleta. Llicenciat en Història per la UdG, és consultor en comunicació estratègica per a governs, institucions i organitzacions, coordinador del Màster de Comunicació política i institucional de la UPF, professor associat de comunicació política al grau de ciències polítiques de la UdG. Dirigeix els seminaris Marca Ciutat, Marca Vi i Vívid Enoconference. És conferenciant i ponent en molts seminaris, congressos, jornades i cursos sobre comunicació i col·labora habitualment en mitjans com RAC1, Canal 324, Catalunya Ràdio, Ràdio Euskadi, 8TV, Cadena SER, Hora Nova i Diari de Girona. És també autor dels llibres sobre comunicació L’estratègia electoral i Explica’t amb una història de l’editorial UOC i 100 días, 1 imagen de l’editorial Episteme.
www.paucanaleta.com

Comprar entrada

Adreça CIC La Fassina
C. de l'Hospital, 23
Sant Sadurní d'Anoia

Col·labora

Pel·lícules