

Edició Most 2022
Sobre la pel·lículaEl vi no és només vi. És una feina i una passió que no s’acaba mai. El vi és socialitzar i obrir els sentits. I el vi evoluciona, esdevé biodinàmic i ara fa la seva entrada al vast mercat asiàtic. “Terroir to Table” és un viatge a les vinyes, als cellers i a les cuines gastronòmiques cares, on experts dedicats busquen les combinacions perfectes entre vi i menjar. A tot arreu ens trobem amb sommeliers, viticultors, acadèmics, escriptors i microbiòlegs, explorant el sòl per esbrinar si un raïm en particular viu millor en sòls argilosos o calcaris, per arribar a tots els racons de “la beguda més civilitzada de la història de la humanitat”.
El vi no és només vi. És una feina i una passió que no s’acaba mai. El vi és socialitzar i obrir els sentits. I el vi evoluciona, esdevé biodinàmic i ara fa la seva entrada al vast mercat asiàtic. “Terroir to Table” és un viatge a les vinyes, als cellers i a les cuines gastronòmiques cares, on experts dedicats busquen les combinacions perfectes entre vi i menjar. A tot arreu ens trobem amb sommeliers, viticultors, acadèmics, escriptors i microbiòlegs, explorant el sòl per esbrinar si un raïm en particular viu millor en sòls argilosos o calcaris, per arribar a tots els racons de “la beguda més civilitzada de la història de la humanitat”.
Gènere: Documental
Any: 2021
Durada: 80 min
País: Dinamarca
Idiomes: Anglès, francès
Subtítols: Català
Productor: Jesper Jarl Becker
Públic: Tots els públics