Festival Internacional
de Cinema del Vi
Del 3 al 13 de Novembre
Collita

Albet i Noya. Més enllà de la viticultura ecològica

Edició Most 2022

Sobre la pel·lícula

L’any 1978, quan vam començar a fer vins ecològics, molts ens van dir que érem uns somiatruites o que estàvem una mica volats. 40 anys més tard seguim innovant en la viticultura amb un ambiciós projecte de Varietats Resistents a malalties com el míldiu i l’oïdi i amb una major adaptació al canvi climàtic. Uns ceps que ens han de permetre reduir substancialment els tractaments de sofre i coure a la vinya amb tots els beneficis que això comporta pel pagès, pel sòl i per les persones.

Sobre la pel·lícula

L’any 1978, quan vam començar a fer vins ecològics, molts ens van dir que érem uns somiatruites o que estàvem una mica volats. 40 anys més tard seguim innovant en la viticultura amb un ambiciós projecte de Varietats Resistents a malalties com el míldiu i l’oïdi i amb una major adaptació al canvi climàtic. Uns ceps que ens han de permetre reduir substancialment els tractaments de sofre i coure a la vinya amb tots els beneficis que això comporta pel pagès, pel sòl i per les persones.

Director: Albet i Noya
Gènere: Promocional
Any: 2022
Guió: Albet i Noya
Durada: 3 min
País: Catalunya
Idiomes: Català

Públic: Tots els públics