Aquesta xarxa internacional d’acció climàtica de la indústria del vi, que treballa a escala global per la sostenibilitat, l’ecologia, l’agricultura regenerativa i contra el canvi climàtic al món de la vinya i el vi, aterra al Most per un dia i ens convoca a una jornada professional per compartir coneixements i bones pràctiques d’arreu del planeta.
Accés gratuït i sense reserva prèvia.
Programa
10h – Presentació del Porto Protocol per Cristina Crava, cap de projectes de la fundació (enginyera ambiental, té un postgrau en administració d’empreses i és tècnica i formadora certificada en seguretat i higiene).
10h15 – Projecte de living vineyards i conceptes d’ecosistema – presentació de Nuno Gaspar de Oliveira (NBI) membre del Comitè Directiu Global del Protocol de Porto (soci director i CEO de NBI – Natural Business Intelligence. Biòleg, especialitzat en Ecologia (FCUL). Exdirector d’Ecosistemes a Esporão. Professor en cursos de postgrau en Gestió de la Sostenibilitat a IDEFE/ISEG. Assessor científic en el Grup de Treball per a la implementació d’una agenda d’R+D per als Vins de l’Alentejo)
10h30 – El Taller: el viticultor californià Kelly Mulville i altres convidats (cellers locals) (taula rodona o presentació moderada per Toni Sánchez Ortiz, membre de TPPF)
12h00 – Preguntes i respostes / sessió de treball
Pl. de Jaume I, 1
Vilafranca del Penedès
