Festival Internacional
de Cinema del Vi i el Cava
10a edició
5-15 de novembre 2020
Collita

Fermentación espontánea

Edició Most 2016

Premi

Collita - Premi al Millor Treball Documental

Sobre la pel·lícula

La fotògrafa i sommelier Clara Isamat documenta el pas d’un any a través d’elaboradors de vins naturals d’arreu d’Espanya. Una panoràmica d’aquesta singular manera de fer i d’alguns dels seus personatges més representatius, acompanyada de la visió dels sommeliers que reben aquests vins i els transmeten als consumidors.

Premi

Collita - Premi al Millor Treball Documental

Sobre la pel·lícula

La fotògrafa i sommelier Clara Isamat documenta el pas d’un any a través d’elaboradors de vins naturals d’arreu d’Espanya. Una panoràmica d’aquesta singular manera de fer i d’alguns dels seus personatges més representatius, acompanyada de la visió dels sommeliers que reben aquests vins i els transmeten als consumidors.

Director: Clara Isamat
Gènere: Documental
Any: 2016
Durada: 45 min
País: Espanya
Idiomes: Castellà

Públic: Tots els públics