Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Notícies

 • La preestrena de 'Tierra firme', de Carlos Marqués-Marcet, cloenda del Most 2017

  La preestrena de 'Tierra firme', de Carlos Marqués-Marcet, cloenda del Most 2017

  Gran Reserva és la selecció de preestrenes cinematogràfiques i, enguany, comptarà amb 5 títols que es projectaran per primer cop a Catalunya, tots ells en versió original subtitulada.

  La darrera, el 12 de novembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca, durant la cloenda del festival, serà l’estrena a Catalunya de 'Tierra firme', d’un dels directors del moment: Carlos Marqués-Marcet.

  Després de 10.000 KM, Marqués-Marcet torna a la gran pantalla amb un film rodat a Londres i Barcelona i protagonitzat per Oona Chaplin, David Verdaguer i Natalia Tena.

  Com sempre, totes les sessions estaran acompanyades de vins selectes i formatges.

  Les altres Grans Reserva del Most 2017
  La pel·lícula inaugural del Most 2017, el dijous 2 a l’Auditori Municipal de Vilafranca, serà Happy End', de Michael Haneke, fina sàtira de la burgesia centreeuropea de la mà del reputadíssim director austríac.

  El cos de la secció, amb passis els dies 5, 10 i 11 de novembre, prové exclusivament de França, amb els films 'Dos mujeres', de Martin Provost, protagonitzat per Catherine Deneuve i Catherine Frot; 'C’est la vie', dirigit pels realitzadors d’Intocable Eric Toledano i Olivier Nakache i el biopic musical 'Django', d’Etienne Comar.

  Tornar

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat