Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Seccions

 • Collita 2017

  Veure programació

  Secció competitiva que recull la millor producció audiovisual internacional relacionada amb el món del vi, la vinya i el cava. La data de realització ha de ser dels últims dos anys. Hi participen peces de diverses nacionalitats i múltiples vessants (documental, artística, pedagògica, turística, científica, promocional, etc.).

  La Selecció Oficial opta a set guardons: el Gran Premi del Jurat (3.000€), el Premi Vi Català (1.500€), el Premi Projecció internacional (1.500€), el Premi al millor treball de ficció, el Premi al millor treball documental, el Premi al millor treball de promoció i el Premi Arrels.

 • Brot 2017

  Collita 2017

  Veure programació

  Brot presenta els millors treballs de l’any de l'estat espanyol en format curt.

  Les peces participants competeixen pel Premi del Jurat, el Premi del Jurat Jove i el Premi del públic.

  Aquesta secció ha presentat i guardonat films d’autors joves que després s’han fet un nom al cinema, com J. A. Bayona, els germans Pastor, Nacho Vigalondo o Mar Coll.

 • Gran Reserva

  Brot 2017

  Veure programació

  Selecció de grans pel·lícules de qualsevol gènere que, havent-se projectat en festivals, encara no s'han estrenat comercialment a les pantalles de cinema del nostre país. Són títols per descobrir i maridar amb una copa a les mans.

  Aquestes sessions s'acompanyen d’una degustació de vi o cava i compten amb la presència de convidats especials que presenten la pel·lícula i l'apadrinen, convertint la sessió en una celebració per a tots els públics que apropa el món del cinema al nostre territori.

 • Most als cellers

  Gran Reserva

  Veure programació

  El Most Festival torna a comptar amb la col·laboració dels cellers amics per convertir els seus espais en sales de cinema per a una sessió ben especial. Les projeccions van acompanyades de diferents activitats i de degustacions de vins, caves i formatges.

 • Uruguai al Most

  Most als cellers

  Veure programació

  Uruguai és el país convidat al Most Festival. Una oportunitat per descobrir-ne el cinema, la cultura del vi, i evidentment tastar-ne els vins.

  La presència d’Uruguai s’inscriu en el projecte de cooperació enoturístic entre Uruguai i el Penedès, dirigit per VINSEUM i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Most als Municipis

  Uruguai al Most

  Veure programació

  The municipalities opt for ‘Most’ with free screenings of some of the Collita (Harvest) films, accompanied by tastings of local wines and cavas.

 • Activitats

  Most als Municipis

  Veure programació

  La programació del Most es completa amb diferents activitats paral·leles que aconseguiran satisfer els gustos de tots els públics.

  Tastos de vins de pel·lícula, el Most a les escoles, inauguració d'exposicions, espectacles especials, estrena de pel·lícules, una mirada al passat a través del Hits Most... No us ho perdeu!

 • Més Most

  Activitats

  Veure programació

  La relació entre la vinya i el cinema són també protagonistes de les activitats + Most.

  Aquí trobareu un seguit d'esdeveniments d'interès preparats per organitzacions amigues i col·laboradores del nostre festival.

 • Menú Most

  Més Most

  Veure programació

  Cinc restaurants de proximitat ofereixen un menú especial per a la 7a edición del Most Festival. Amb cada menú tindreu una entrada lliure per a una sessió del festival.

  Trieu i feu-ne reserva prèvia, les taules dels cinc restaurants sempre estan plenes.

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat