Home
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Flickr
  • RSS

Seccions / Menú Most

  • Restaurant Cal Ton

    Restaurant Cal Ton

    Per picar: - Copeta de crema de marisc - Pastís de ceba - Amanida de magret d’ànec - Paté de la casa amb confitura de tomàquet - Mini...

  • Restaurant Can Bellés

    Restaurant Can Bellés

    Primer: Timbal d'escalivada amb formatge de cabra gratinat i olivada Segon: Rap a la marinera Tercer: Ànec mut del Penedès a...

  • Restaurant Casa Joan

    Restaurant Casa Joan

    Barcelona Nit d´Hivern Mustang Mia Madre La Novia The End Corresponent a dos aperitius, un primer plat, un...

  • Restaurant Casino

    Restaurant Casino

    Primers: Xató de Vilafranca Tàrtar de salmó fumat amb alvocat i tomàquet a la vinagreta de llimona • Segons: Secret d’ibèric cuit...

  • Restaurant El Cigró d'Or

    Restaurant El Cigró d'Or

    El restaurant Cigró d'Or ofereix els seus millors plats per maridar cinema i gastronomia durant el festival.

  • Restaurant El Gat Blau

    Restaurant El Gat Blau

    Crema de ceps a l’oli vermell sal fumada i reducció de Merlot Lluç fresc confitat al Xarel·lo saltejat de bolets i filat de porro Pollastre de...

  • Restaurant En Rima - Hotel Mas Tinell

    Restaurant En Rima - Hotel Mas Tinell

    Entrant Crema de ceps amb ou a la baixa temperatura i cruixent de pernil • Principals (tots dos inclosos) Lluç farcit de gambes...

  • Restaurant Racó de la Calma

    Restaurant Racó de la Calma

    Piruleta de parmesà Aperitiu del dia Xato del Racó de la Calma Calamars farcit de formatge i ceps Timbal de Gall Negre del Penedès en...

  • Cal Ticus Restaurant

    Cal Ticus Restaurant

    El restaurant Cal Ticus ofereix els seus millors plats per maridar cinema i gastronomia durant el festival.

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival International de Cinema del Vi i el Cava   - Del 3 al 13 de novembre de 2016 -  info@mostfestival.cat