Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Notícies

 • La COLLITA 2017 posarà a concurs 38 pel·lícules d'arreu del món

  La COLLITA 2017 posarà a concurs 38 pel·lícules d'arreu del món

  El comitè de selecció del Most 2017 es va reunir el passat 22 d'agost per deliberar les pel·lícules que formaran part de la secció Collita de la setena edició del Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. Del total de 55 treballs presentats, el comitè ha escollit 38 produccions procedents de 15 països diferents.

  Entre els seleccionats destaca la presència de treballs catalans, que representen el 38% del total. La presència internacional es consolida i enguany ja representa el 51% dels films que es projectaran. En aquest sentit, cal destacar que la presència de treballs del continent americà, que arriben al 20% del total. Durant els deu dies de festival es projectaran més de quinze hores de cinema sobre la vinya, el vi i el cava.

  Els treballs seleccionats pel comitè optaran als set premis que atorgarà el Most 2017 dins la secció Collita: Gran premi del jurat (dotat amb 3.000€), Premi Vi Català (dotat amb 1.500€), Premi projecció internacional (dotat amb 1.500€), Premi al millor treball de ficció, Premi al millor treball documental, Premi al millor treball promocional i Premi Arrels del vi i el cava.

  El comitè de selecció d’enguany està integrat per Jordi Cabestany (realitzador), Montserrat Catasús (enòloga), Josep Ferret (productor de cinema i membre de Cine Club Vilafranca), Jordi Montserrat (enòleg i màrqueting del vi), Montserrat Nadal (enòloga i professora d'enologia a la Universitat Rovira i Virgili), un representant de Cine Club Vilafranca i un representant de VINSEUM.

  Tornar

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat