Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Notícies

 • El Jurat del Brot 2017 premia el curt 'Ni una sola línea' de Víctor E. D. Somoza

  El Jurat del Brot 2017 premia el curt 'Ni una sola línea' de Víctor E. D. Somoza

  Quatre curtmetratges han rebut pemis a la gala de cloenda de la 7a edició del Most. La secció Brot reuneix els millors curtmetratges de l’any de Catalunya, Espanya i del país convidat, Uruguai enguany.

  El jurat, format per l’actriu de cinema i televisió Anna Barrachina, el programador cinematogràfic Sergio Morera i el crític i locutor Alfons Gorina han atorgat el Premi del Jurat a Ni una sola línea, de Víctor E. D. Somoza, comèdia sobre dues senyores i el seu pla secret, truncat per un cambrer insistent i pesat. La Menció Especial del Jurat ha sigut per Leni K, d’Alberto Taibo Piñeiro, sobre l’estada castellana de la fotògrafa Leni Kastell l’any 1945.

  El Premi Jurat Jove, ha sigut per Popoff, de Domingo de Luis, també comèdia que retrata els habitants un poblet italià i la seva relació amb el cinema, i el Premi del Públic-Domènech Vidal ha sigut pel curt de Javier Fesser 17 años juntos, sobre la relació entre dues parelles de classes socials molt diferents.

  PALMARÈS BROT 2017

  PREMI DEL JURAT
  Ni una sola línea, de Víctor E. D. Somoza

  MENCIÓ ESPECIAL DEL JURAT
  Leni K, d’Alberto Taibo Piñeiro

  PREMI DEL JURAT JOVE
  Popoff, de Domingo de Luis

  PREMI DEL PÚBLIC-PREMI DOMÈNECH VIDAL
  17 años juntos, de Javier Fesser

  Tornar

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat