Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Notícies

 • El Most Festival se suma a l'aturada del dia 8 de novembre i reprograma els actes previstos per dimecres

  El Most Festival se suma a l'aturada del dia 8 de novembre i reprograma els actes previstos per dimecres

  Les entitats organitzadores del Most Festival, VINSEUM i Cineclub Vilafranca, han decidit secundar la convocatòria d'aturada general del dimecres 8 de novembre arran de la situació d’injustícia social, jurídica i política que viu el nostre país. Els presidents de les respectives entitats demanen «el retorn a la normalitat democràtica, el respecte a les nostres institucions i la posada en llibertat immediata dels tots presos polítics i activistes catalans empresonats recentment».

  Així doncs, es posposen els tres actes del Most previstos pel dia 8.

  El Brot#1, la primera sessió de la secció de curtmetratges del festival, es trasllada al dissabte 11 de novembre, a les 11h i a Cal Bolet. Les entrades ja comprades pel dimecres 8 de novembre seran vàlides pel dia 11. En cas que algú amb l'entrada adquirida no hi pugui assistir, se li retornaran els diners al punt de venda d’entrades del VINSEUM, en horari habitual del museu.

  La Botiga Xerigots de Vilafranca, organitzadora del tast Vins de pel·lícula dirigit pel sommelier Ton Colet i Víctor Cornejo trasllada l’activitat al dimarts, 14 de novembre, a les 19:30h.

  Finalment, l'activitat Most a les escoles, amb algunes de les sessions previstes per dimecres al matí, es traslladarà també a altres jornades d'acord amb la disponibilitat dels centres educatius participants.

  L’organització demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquests canvis i desitja a tothom que passi una fantàstica setmana de Most 2017.

  Tornar

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat