Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Notícies

 • La Collita que no et pots perdre

  La Collita que no et pots perdre

  La secció Collita, emblema del Festival Most, brinda una segona setmana intensa.

  Triple projecció dijous vespre al VINSEUM en una sessió al VINSEUM amb el film sobre el Microví, la gran festa dels petits cellers, el capítol de Glops, la màgia del vi i l'episodi de Wineman dedicat a Xile i l'Argentina.

  Divendres, torn per als 17 treballs seleccionats per la projecció dedicada a la Comunicació audiovisual del vi i el cava.

  Dissabte nou recull d'Històries del vi 1 amb sis treballs. També al VINSEUM, Decanted ens durà fins a Napa Valley, mentre que Sour Grapes ens relata la història de detectius a la recerca de diners fets amb la venda de falsificacions de vins de luxe. Finalment, Setembro a vida inteiraens regala un viatge a les vinyes portugueses, la seva gent i les seves històries.

  Al Priorat s'hi podran veure encara dues Collites: Sour Grapes i La guerre du vin l'intens relat dels Comitès d'accions vinícoles dels anys 60 i 70 al sud de l'estat francès, a l'Occitània.

  Les activitats de Cinema als Cellers, són propostes excepcionals on podeu gaudir de projeccions Collita. Si ja feu tard per alguns dels passis, als cellers hi teniu una nova oportunitat! Saving Wine (Le vin en ebullition), el film que mostra com lluita la viticultura contra el canvi climàtic i protagonista de la Gala del vi serà al celler Batlle de Gramona. The Promise la podreu veure a Caves Llopart. La guerre du Vin que va entusiasmar el públic del Vinseum i passarà per Falset, serà també al Celler Pardas. A Freixenet hi tornen les Històries del vi 2, amb grans històries que van captivar ja al VINSEUM. Les altres Històries del vi 1 seran a Can Ràfols del Caus, Decanted, a més d'al VINSEUM serà també a Vilarnau, mentre que Sour Grapes passarà també pel celler Torreblanca.

  La millor Collita a la gran pantalla us espera!

  Consulta el programa de la secció Collita

  Consulta el programa del Most als Cellers

  Tornar

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat