Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Notícies

 • Inaugurem les '40 hectàrees' de Pep Puig a la Capella de Vinseum

  Inaugurem les '40 hectàrees' de Pep Puig a la Capella de Vinseum

  “Es diu que 40 hectàrees de vinya és la base perquè una família pagesa pugui viure del seu treball. Però aquesta és una referència que pot variar, poc o molt, depenent de cada pagès i del destí del seu producte. [...] Aquesta exposició presenta a set pagesos del nostre camp amb visions diverses sobre la seva feina.“

  El realitzador Pep Puig presenta així 40Ha, un projecte audiovisual que ens permet de mantenir viva la presència de la veu del pagès al Vinseum, i ens dóna l’oportunitat de reivindicar el seu paper clau dins el complex entramat de la nostra cultura del vi. Tot des d‘un llenguatge audiovisual subtil, pausat, inquiet i reivindicatiu que emergeix de la preocupació del seu autor, Pep Puig, per una causa que ens és ben propera i que afecta a tothom.

  La coincidència de calendari amb el setè Most Festival no és casual, l’únic festival de cinema del vi del país tindrà l’honor de mostrar aquesta novetat audiovisual en format expositiu a un públic fidel, delerós de visionar el món de la vinya i del vi a través del prisma del setè art.


  La inauguració serà el divendres 27 d’octubre, a les 20h i l'exposició es podrà visitar fins el 14 de gener de 2018 a la Capella del Vinseum.

  L'entrada és gratuïta. Els horaris de visita són divendres de 17 a 20h; dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 20h; diumenges de 10 a 14h.

  Tornar

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat