Home
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Flickr
 • RSS

Notícies

 • El Most Festival homenatja el dramaturg Josep Ma Benet i Jornet en una gala que rememora 'Nissaga de Poder'

  El Most Festival homenatja el dramaturg Josep Ma Benet i Jornet en una gala que rememora 'Nissaga de Poder'

  Nit d'emocions la de la inauguració del 6èl Most Festival. Catifa vermella al Teatre Casal de Vilafranca i moltes ganes de veure première a Catalunya de l'òpera prima de Nely Reguera 'María (y los demás).

  Abans del film, però, Biel Duran donava la benvinguda als espectadors amb un record especial a 'Nissaga de Poder' que ara fa 20 anys arribava a les nostres televisions. "Te'n recordes quan ens vam escapar de casa? Era el temps de la verema i feia molta calor", la veu d'Emma Vilarassau ens recordava que Nissaga va fer entrar a les cases el món vitivinícola del Penedès i va fer quotidianes paraules com pàmpols, cellers i enòlegs. La sintonia ens va fer viatjar en el temps.

  L'ideòleg de tot plegat, guionista d'aquesta i moltes d'altres sèries, i autor de tantíssimes obres teatrals, Josep Maria Benet i Jornet rebia el Premi Honorífic del Most. Li feien entrega actors i membres de l'equip de guió de la sèrie i el públic, dempeus, va ovacionar amb un llarg i emocionant aplaudiment en Papitu, com se'l coneix dins la professió.

  Nely Reguera, directora de 'María (y los demás) presentava el film emplaçant els espectadors a comentar la pel·lícula sortint de la sala tot compartint una copa de vi.

  I així ho vam fer amb els vins Atrium de Torres i formatges de Xerigots!

  Atents que això només ha fet que començar!

  Tornar

Notícies     Programació     Seccions     Entrades     Com arribar-hi     El Festival     Patrocinadors     Premsa     Contacte    

Most, Festival International de Cinema del Vi i el Cava   - Del 2 al 12 de novembre de 2017 -  info@mostfestival.cat